About Van Ons BV

Techniek moet dingen mogelijk en makkelijk maken. Daar geloven de 15 nerds van Van Ons heilig in. Ze maken rijke weboplossingen zo duidelijk als een koe. Of het nu gaat om een simpele koppeling met WordPress of jouw Lightspeed of Shopify webshop, of om een complex data project: geen uitdaging is te groot. Doel is jouw conversie verhogen door marketing automatischer en slimmer te maken. Van Ons is achter de schermen de onwikkelafdeling van tientallen europese reclame, web en eCommerce bureaus. We houden ons dagelijks bezig met het ontwikkelen van websites, web-based software / koppelingen met API’s en het ontwikkelen van mobiele apps. Laat ons het technische zelfvertrouwen achter jouw ijzersterke visie, campagnes en ideeën zijn. Samenwerking moet altijd resulteren in oneindige groei. We staan graag naast jou om handwerk te besparen en oneindige groei te enabelen! Let op: Van Ons doet géén inhoudelijke campagnes. Daarvoor werken we graag samen met één van de tientallen andere Copernica partners.

Expertise (2)

Service type: program

Van Ons is achter de schermen de onwikkelafdeling van tientallen europese reclame, web en eCommerce bureaus. We houden ons dagelijks bezig met het ontwikkelen van websites, web-based software / koppelingen met API’s en het ontwikkelen van mobiele apps. We maakten al koppelingen met onder andere Copernica, Salesforce, AFAS, WordPress, Shopify en Lightspeed.

Service type: wordpress

Van Ons is het eerste en grootste WordPress-specifieke bureau van Nederland. Sinds 2006 realiseert het team sites voor klanten van Talpa's Koffietijd tot de Bijenkorf en van serieuze MKB-er tot Unilevermerken. Centraal staat dat techniek de creativiteit en het ondernemerschap van organisaties niet in de weg mag staan. Specialisatie van het team is het maken van koppelingen tussen WordPress en krachtige SaaS-oplossingen.

Reviews (0)

Van Ons BV has been reviewed 0 times.