Copernica partner TheMailMen

TheMailMen is een communicatiebureau gespecialiseerd in alle facetten van e-mailmarketing. TheMailMen houden zich er aan om e-mail weer de plaats en de aandacht te geven die het verdient, om zo te komen tot een consistente en resultaatgerichte aanpak. Want e-mail werkt...

Copernica partner

Als partner van Copernica biedt TheMailMen de support en diensten aan om Copernica marketing software zo effectief mogelijk in te zetten. Bijvoorbeeld met geautomatiseerde e-mailcampagnes waarmee je waardevolle een-op-een contactmomenten kunt creëren. Ontdek hoe TheMailMen je verder kan helpen.

Geautomatiseerde campagnes

Haal meer uit e-mail door de volgende campagnes in te zett en. Naarmate je de klant beter leert kennen creëer je waardevolle een-op-een contactmomenten. Door krachtige segmentaties communiceer je met hoge mate van relevantie.

Gepersonaliseerde nieuwsbrieven

Data inzetten bij creatieve en hyperpersoonlijke e-mailcampagnes. Verhoog eenvoudig je CTR en COR.

Klantretentie

Behoud klanten met interessante aanbiedingen of relevante informatie gebaseerd op klantdata.

Herhalingsaankopen

Verstuur een e-mail of SMS op het moment dat de klant toe is aan een nieuw product.

Verlaten winkelwagen

Creëer eenvoudig een verlaten winkelwagen e-mailcampagne en verhoog je omzet.

Heractivatiecampagne

Na 2 jaar klanten heractiveren door een e-mail te versturen met een persoonlijke inruildeal van hetzelfde merk.

Verjaardagscampagne

Verstuur een verjaardagscampagne met een persoonlijke kortingsaanbieding.

Neem contact op met TheMailMen

Sint-Cordulastraat 3 B-2900 Schoten België

+32 (0)3 411 00 00

emanuel.maes@helena.be http://www.themailmen.be/

Expertise (9)

Html en css voor e-mail verschilt grondig van html en css voor web. Html en css worden immers door verschillende e-mailclients in meer of mindere mate ondersteund, maar nooit volledig. TheMailMen kennen de beperkingen en kunnen er zo voor zorgen dat een html-template in alle e-maillcients optimaal weergegeven wordt. Steeds meer e-mailclients geven standaard geen afbeeldingen weer. TheMailMen zorgen ervoor dat een html-template er ook zonder afbeeldingen attractief en betekenisvol uitziet. Meer info & contact via http://www.themailmen.be

PHP, JavasScript & Smarty voor Copernica. Meer info & contact via http://www.themailmen.be

E-mailmarketing heeft meer dan elk ander communicatiemedium nood aan speelsheid, aan out-of-the-box durven denken. Noch de geijkte paden, noch het louter vrijblijvende experiment renderen. Elk project wordt, uiteraard, met zorg behandeld. We vallen daarom nooit terug op stramienen tenzij… ze hun deugd bewezen hebben. Dat is de enige uitzondering op onze regel waarbij elk project begint aan de ontwerptafel en op een blanco vel. TheMailMen zien zichzelf als een intermediair tussen klant en clienteel. Een gedegen analyse van verwachtingen, doelstellingen, producten, klanten, bestaande marketing, enz. vormt steeds de basis van waaruit we vertrekken om een volledige (e-mail)campagne vorm te geven, steeds in nauw overleg met u en uw andere (marketing)partners. Meer info & contact via http://www.themailmen.be

Het overbrengen van een actie-gerichte en relationele boodschap is het absolute doel, de vorm moet zich hieraan aanpassen. Een zakelijke en droge stijl of een verassende, ietwat speelse en sterk informatieve stijl? Het enige dogma dat TheMeilMen hanteren is dat een tekst de juiste lengte moet hebben. Kort of lang is hierbij niet de juiste vraag. Wel of een tekst toegespitst is op u, uw product en uw klanten. Steeds to-the-point, enthousiasmerend en gebald. In samenwerking met onze vaste poel vertalers (native speakers) kunnen TheMailMen ook instaan voor uw Franse en Engelse teksten. Meer info & contact via http://www.themailmen.be

Ontwikkelen van een volledige huisstijl, grafische vormgeving en beeldvorming, toepassen van een bestaande huisstijl op e-mail,… U vraagt, wij draaien. Design staat immers steeds ten dienste van het overbrengen van uw boodschap. Al verliezen we daarbij nooit uit het oog dat een design zelf ook een boodschap uitdraagt. E-mail en e-maildesign kennen specifieke beperkingen. TheMailMen kennen deze en zorgen daarbinnen voor een optimale user experience. Indien gewenst werken wij graag samen met uw vaste grafische partners. Meer info & contact via http://www.themailmen.be

TheMailMen zorgen voor het programmeren en vormgeven van webformulieren, met inbegrip van custom gegevensvalidatie. Hierbij streven we steeds naar een optimaal evenwicht tussen een zo volledig mogelijke en correct mogelijke gegevensverzameling en het gebruiksgemak en attractiviteit voor de gebruiker. Meer info & contact via http://www.themailmen.be

TheMailMen bieden trainingen aan voor wie zelf aan de slag wilt met de Copernica Marketing Software. Wij opteren steeds voor maatwerk, toegespitst op uw noden en specifieke projecten. Meer info & contact via http://www.themailmen.be

TheMailMen is een divisie van het algemene communicatiebureau helena.be Op deze wijze kunnen wij garanderen dat we alle nodige kennis en ervaring in huis hebben om uw printopdrachten uit te voeren. Meer info & contact via http://www.themailmen.be

TheMailMen is een divisie van het algemene communicatiebureau helena.be Op deze wijze kunnen wij garanderen dat we alle nodige kennis en ervaring in huis hebben om uw direct marketing opdrachten uit te voeren. Meer info & contact via http://www.themailmen.be

Projects(8)

SPECTOR # fotofinishing, Wetteren
Project Partner

volledige e-mailmarketing: nieuwsbrief >> meer info op http://www.themailmen.be/?page_id=22#portfolio

HET VIJFDE SEIZOEN # thermen & beauty, Westerlo
Project Partner

volledige e-(mail)marketing: nieuwsbrief, verjaardagsmail & facebookpagina >> meer info op http://www.themailmen.be/?page_id=22#portfolio

KVS # Koninklijke Vlaamse Schouwburg, Brussel
Project Partner

html-template, programmatie en advies >> meer info op http://www.themailmen.be/?page_id=22#portfolio

VISIORI # touchscreen technologies for opticians, Hasselt
Project Partner

design, html-template, programmatie en ondersteuning >> meer info op http://www.themailmen.be/?page_id=22#portfolio

KOPERGIETERY # kinder- en jeugdtheater, Gent
Project Partner

html-template en ondersteuning >> meer info op http://www.themailmen.be/?page_id=22#portfolio

VRIJSTAAT O. # kunstencentrum, Oostende
Project Partner

volledige e-(mail)marketing en ingrepen op facebookpagina >> meer info op http://www.themailmen.be/?page_id=22#portfolio

ALM # event & conference venue, Antwerpen
Project Partner

campagne-opzet, design, html-template, programmatie, ondersteuning en advies >> meer info op http://www.themailmen.be/?page_id=22#portfolio

KATARA # wellness, Belsele
Project Partner

volledige e-(mail)marketing >> meer info op http://www.themailmen.be/?page_id=22#portfolio

Beoordelingen (1)

Geschreven door James J. Groenemans

Top training