Dialoog marketing en watervallen van informatie

Geschreven door Clayton van Oostwaard op

Per 1 april ben ik als New Business Manager van start gegaan bij Copernica BV. En hoe kun je beter beginnen dan op de eerste werkdag gelijk te starten op een beurs... in het buitenland. Niks geen handjes schudden, kennis maken en rustig 'sfeer proeven' maar gelijk een sprong in het diepe. Gelukkig heb ik mij van tevoren kunnen verdiepen in de materie waardoor ik al vrijwel direct meerwaarde kon bieden.

Anderhalve maand verder kan ik 'terugblikken' op een hectische periode: 2 beurzen, een seminar, inwerken, nieuwe collega's en een absolute waterval aan informatie. Intensief en geweldig tegelijkertijd.

Waar kom ik vandaan? Zo'n acht jaar geleden ben ik gestart bij een leverancier van allerlei soorten benodigdheden op het gebied van kaas. In mijn functie van Sales Manager Export hield ik me bezig met de verkoop van onze producten aan internationale supermarkten, het aantal landen waar we aan leveren groeide van 3 naar 65! Een enorme groei, niet alleen qua omzet en collega's maar ook qua kennis & ervaring.

De ontwikkelingen bij mijn vorige werkgever sluiten uitstekend aan bij de internationale ambities van Copernica. Mijn ervaring met het opbouwen van een bedrijf in een internationale omgeving kan ik nu dan ook ten volle benutten. Ik kijk ernaar uit om op basis van de ontwikkelingen op dialoog marketing gebied mijn steentje bij te dragen aan de groei van Copernica BV. De komende periode is de kans dan ook groot dat we elkaar tegenkomen op beurzen, via seminars, presentaties of bij u op kantoor.

Nu al kennis maken? Ik ben bereikbaar op 023-7510500 of per e-mail. Tot snel dus!

Maikel Achten
New Business Manager