Copernica partner Online ID

Logo Partner

Online ID - Digital Performers

Wij zijn hét full-service online marketing bureau dat zorgt voor het online succes van onze klanten. Aan de hand van een transparante samenwerking adviseren wij diverse organisaties over de juiste online marketing strategie en voeren wij deze strategie uit aan de hand van o.a. Zoekmachine adverteren, Zoekmachine optimalisatie, Social media marketing, Webdesign en E-mailmarketing.

Online ID staat voor Passion, Energy and Skills.

Neem contact op met Online ID

Ericssonstraat 2 5121 ML Rijen Nederland

0161 747 859

info@online-id.nl https://online-id.nl/

Expertise (3)

Full campaign management

Als online marketing bureau zorgen wij voor de juiste online marketing kanalen van onze klanten. Een van deze kanalen is e-mailmarketing. E-mailmarketing zorgt ervoor dat je top-of-mind blijft bij je klanten en is een perfect kanaal voor up- en cross-sell van je producten. Aan de hand van Copernica verzorgen wij de gehele e-mailmarketing voor onze klanten. Van de opmaak en inrichting van de database, tot de opmaak van de templates en de tekstuele inhoud van de e-mails.

Vormgeven

Waneer je een e-mail stuurt, wil je uiteraard dat deze je doelgroep aanspreekt. Dat zij de mail willen lezen in plaats van direct weg klikken. Als online marketing bureau zorgen wij ervoor dat je e-mail er aantrekkelijk uitziet en op jouw doelgroep afgestemd is.

Tekstschrijven

Naast het design van de nieuwsbrief, is de inhoud een belangrijke factor voor het succes van e-mailmarketing. De tekst moet overtuigend zijn en zorgen dat deze leidt tot de juiste actie (bijvoorbeeld een aankoop). Als online marketing bureau voeren wij op meerdere gebieden copy writing uit voor onze klanten, waaronder uiteraard binnen de e-mailmarketing.

Beoordelingen (0)

Beoordeel deze partner

Heb je ingehuurd voor een project? Laat ons en andere gebruikers dan weten hoe dit is bevallen.

Log in om een beoordeling te geven.

Heb je een partner gekozen?

Is Online ID de meest geschikte partner voor je of wil je liever het overzicht van onze partners bekijken?