Copernica partner Gloedcommunicatie

Logo Partner

Gloedcommunicatie is een fullservice online dienstverlener. We ontwerpen en realiseren je online campagnes met e-mail, SMS en campagne websites.

Denk aan de ontwikkeling van je e-mailmarketingstrategie, de vormgeving en realisatie van je nieuwsbrieven en actiewebsites, de opmaak en verzending van je nieuwsbrief, print, SMS-uitingen, de verwerking van response (formulieren, enquêtes, prijsvragen etc.), de rapportage van resultaten (views, clicks, conversie) en opleiding van gebruikers.

Neem contact op met Gloedcommunicatie

Sloetstraat 5 6524 AR Nijmegen Gelderland Nederland

+31 (0)24 323 9110

info@gloedcommunicatie.nl https://www.gloedcommunicatie.nl/

Expertise (7)

HTML templates

- nauwkeurige realisatie - responsive - getest voor veel mail programma's - outlook, gmail, hotmail, etc - snelle levertijd - scherpe prijs

Full campaign management

- uitdenken campagne - opvolgacties - vormgeving - realisatie

Webformulieren

- aanmeld en afmeldformulieren - aanmeldingen voor evenementen - prijsvragen - enquêtes

Vormgeven

- template design

Trainingen

- eindgebruikerstraining - bureau ondersteuning

Programmeerwerkzaamheden

Maatwerk op Copernica met XSLT

Gegevensvalidatie en optimalisatie

Analyseren van de resulaten middels statistieken

Projects(1)

Project Partner

Nederland Schoon – Supporter van Schoon

Gloedcommunicatie inventariseerde voor Nederland Schoon een complexe situatie. We schreven een plan van aanpak om de e-mailmarketing zo veel mogelijk te automatiseren waarbij er middels een API een koppeling naar de website gelegd werd en er ook diverse mailings middels opvolgacties worden verzonden. Dagelijks kunnen er vanuit dit project bijna 40 verschillende gepersonaliseerde mailings geautomatiseerd worden verzonden naar aanleiding van acties op de website van Nederland Schoon om de customer journey compleet te maken.

Beoordelingen (0)

Beoordeel deze partner

Heb je ingehuurd voor een project? Laat ons en andere gebruikers dan weten hoe dit is bevallen.

Log in om een beoordeling te geven.

Heb je een partner gekozen?

Is Gloedcommunicatie de meest geschikte partner voor je of wil je liever het overzicht van onze partners bekijken?