Copernica partner valantic NL

Partner's logo

ISM eCompany, full service e-commerce bureau, is al ruim 20 jaar succesvol in e-commerce. Door een succesvolle aanpak waarin bewezen e-commerce strategie, creatief interaction design, praktische online marketing en slimme techniek worden gecombineerd tot succesvolle webshops, realiseren wij e-commerce rendement voor onze opdrachtgevers. ISM eCompany biedt B2B, B2C, Cross-Channel en Online Marketing oplossingen en ondersteunt daarbij verschillende e-commerce platformen. Wij kennen als geen ander de spelregels van succesvolle e-commerce.

ISM eCompany is e-commerce partner van onder andere Amac, Open 32, Sport 2000, every.day.counts, State of Art, Simon LĂ©velt, Pontmeyer, Enveloppenland.be, Fatboy en Duifhuizen.

Meer informatie over ISM eCompany? www.ism.nl || www.ismecompany.be

Contact valantic NL

Van Nelleweg 1 3004 HA Rotterdam Netherlands

+31 (0)10 2436000

email@ism.nl http://www.ism.nl/

Expertise (8)

Full campaign management

De emailmarketing consultants van ISM trainen u graag zodat u met behulp van Copernica zelf uw e-mailmarketingcampagne kunt opzetten. Ook kunnen wij uw volledige e-mailcampagnes voor u verzorgen, van concept en creatie tot de executie van uw campagne. Nieuwsgierig naar de optimale klantcontactstrategie voor uw webshop? Bel +31 (0)10 - 2436084

HTML templates

In nauwe samenwerkingen met de design afdeling kunnen wij voor u een volledig nieuw HTML e-mailtemplate ontwikkelen die niet alleen voldoet aan de huidige regelgeving maar ook uitgebreid getest is op alle e-mailclients, mobiele telefoons en tablets en welke volledig is geoptimaliseerd om de conversie te verhogen.

Magento plugins

ISM bouwt haar eCommerce oplossingen op basis van Magento en heeft veel ervaring met Magento plug-ins. Zo ook de plug-in met Copernica. ISM eCompany is ervaren in het aanpassen en uitbreiden van deze plug-in. Door deze plug-in kunnen veel campagnes automatisch worden ingericht. Laat u adviseren via +31 (0)10 - 2436084

Programming

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het programmeren van uw e-mailcampagnes, landingspagina's en templates. De afgelopen jaren heeft ISM dan ook ruime ervaring opgebouwd in het professionaliseren van uw e-mailmarketingcampagnes, koppelingen, landingspagina's en templates. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via +31 (0)10 - 2436084 of stuur een e-mail naar emarketing@ism.nl!

Copy writing

ISM optimaliseert teksten niet alleen voor uw standaard nieuwsbrief, maar ook voor uw nieuwsbriefinschrijvingsproces op uw webshop, automatische campagnes en speciale landingspagina's om zo uw conversiepercentage significant te verbeteren en uw omzet te verhogen.

Trainings

ISM verzorgt Copernica trainingen op maat. Interesse? Bel +31 (0)10 - 2436084

Design

Een succesvol e-commercetraject start aan de tekentafel met de oplevering van een goed doordacht e-commerce ontwerp. Onze ervaren designers en e-commerce specialisten leveren voor u een conversieverhogend ontwerp op waarbij de e-mailtemplates en landingspagina's zo goed mogelijk aansluiten op uw webshop.

Web forms

ISM eCompany ontwikkelt complete webformulieren voor uw webshop en e-mail-marketing campagnes. Met behulp van webformulieren kan uw klant zich in- en uitschrijven en gegevens verrijken. Wijzigingen worden dan meteen gecommuniceerd naar uw (copernica) database.

Reviews (0)

Review this partner

Did you hire for a project? Share your experience by writing a review for this partner.

Login to leave a review

Did you choose a partner?

Is valantic NL the most suiltable partner for you or do you prefer to continue navigating through our partner network?