About Email Enzo

Enzo adviseert, bedenkt, ontwerpt en verstuurt e-mail campagnes voor o.a. webshops, websites, spaarplatformen, hotels en merken.

Expertise (5)

Service type: magento

Door gebruik te maken van de Copernica/Magento plugin zijn we in staat de software van Copernica optimaal te benutten en voor de klant interessante commerciele acties te ontwikkelen. Denk hierbij aan de Abandoned Basket, maar ook andere transactionele e-mails zoals orderbevestigingen en newsletter aanmeldingen.

Service type: design

Enzo besteedt we veel aandacht aan het design. Dit is immers het eerste dat de ontvanger van een nieuwsbrief ziet. Op basis van het design worden onbewust de eerste beslissingen genomen.

Service type: campaign

Enzo adviseert, bedenkt, ontwerpt en verstuurt e-mail campagnes voor o.a. webshops, websites, spaarplatformen, hotels en merken. Desgewenst neemt Enzo dus alles voor je uit handen - het is immers zo dat je moet doen waar je goed in bent!

Service type: htmltemplate

De HTML template wordt in huis ontwikkeld op basis van de design. Bij dit design wordt uiteraard rekening gehouden met een, voor de klant, zo optimaal mogelijk resultaat. Hierbij maken we gebruik van al onze ervaring en behaalde resultaten van de afgelopen jaren. Binnen Magento zijn er 37 transactionale e-mails welke niet eenvoudig aanpasbaar, meetbaar en opvolgbaar zijn binnen de webshop omgeving. Wanneer we deze mails zoals bijvoorbeeld de orderbevestiging vanuit Copernica gaan versturen, gaat er een wereld qua mogelijkheden voor je open.

Service type: datavalidation

Website Personalisatie. In samenwerking met Wiqhit werken we succesvol aan personalisatie strategieën. Website Personalisatie richt zich op de kracht van het tonen van de juiste boodschap aan de juiste persoon op het juiste moment. Dit resulteert in meer conversie, resultaat en gebuikersgemak. Door de juiste boodschap aan de juiste persoon op het juiste moment te sturen, vergroot je de kans dat een prospect uiteindelijk klant wordt. Bijvoorbeeld als je klanten zich bevinden op verschillende geografische locaties, of wanneer je naast online ook via andere kanalen reclame maakt. Kijk op websitepersonaliseren.nl voor meer informatie.

Projects(7)

Partner's project

ZJAM heeft voor Leapp de e-mail templates ontworpen en ontwikkeld.

Partner's project

Voor Duijvestein Wintersport verzorgd ZJAM de e-mail campagnes en denkt mee voor een optimaal resultaat. Duijvestein maakt gebruik van de Magento Enterprise versie, de koppeling tussen Copernica & Magento. Tevens maakt Duijvestein gebruik van Website Personalisatie.

Partner's project

Macrovet is dé dierenbenodigdheden en buitenleven specialist. ZJAM heeft voor Macrovet de e-mail templates ontworpen en ontwikkeld. Tevens werkt Macrovet met de Magento koppeling en Wiqhit (website personalisatie).

Partner's project

De Maag Lever Darm Stichting werkt aan een betere toekomst voor mensen met maag-, darm-, en leverproblemen. Ze zorgen dat er nieuw onderzoek komt en zijn een kennisbron voor patiënten en naasten. ZJAM heeft voor MLDS e-mail templates ontwikkeld en campagnes ontwikkeld als de Buiktest en de Poepquiz.

Partner's project

Voor Fashcom heeft ZJAM email templates ontworpen en ontwikkeld voor sokken.nl, boxers.nl, zwembroeken.nl, shirts.nl en The Bagstore.

Partner's project

ZJAM ontwikkeld de e-mail campagnes voor Voetbalshop.nl. Een prachtige klant waarbij segmentatie er vanaf spat en heel goed converteert. In 2015 zijn ze er ook vandoor gegaan met de Thuiswinkel Award voor beste webwinkel XL Sport & Vrije tijd.

Partner's project

he brand collection of Europe Hotels Private Collection currently consist of Park Hotel Amsterdam, SIR Hotels and Max Brown Hotels. All the brands in this collection are individually designed lifestyle hotels with their own unique storytelling concept. ZJAM maakt e-mailcampagnes, stuurt mailings en verzorgd geautomatiseerde pre en postmails voor het hotel keten.

Reviews (0)

Email Enzo has been reviewed 0 times.