About Email Enzo

Enzo adviseert, bedenkt, ontwerpt en verstuurt e-mail campagnes voor o.a. webshops, websites, spaarplatformen, hotels en merken.

Expertise (4)

Service type: magento

Door gebruik te maken van de Copernica/Magento plugin zijn we in staat de software van Copernica optimaal te benutten en voor de klant interessante commerciele acties te ontwikkelen. Denk hierbij aan de Abandoned Basket, maar ook andere transactionele e-mails zoals orderbevestigingen en newsletter aanmeldingen.

Service type: design

Enzo besteedt we veel aandacht aan het design. Dit is immers het eerste dat de ontvanger van een nieuwsbrief ziet. Op basis van het design worden onbewust de eerste beslissingen genomen.

Service type: campaign

Enzo adviseert, bedenkt, ontwerpt en verstuurt e-mail campagnes voor o.a. webshops, websites, spaarplatformen, hotels en merken. Desgewenst neemt Enzo dus alles voor je uit handen - het is immers zo dat je moet doen waar je goed in bent!

Service type: htmltemplate

De HTML template wordt in huis ontwikkeld op basis van de design. Bij dit design wordt uiteraard rekening gehouden met een, voor de klant, zo optimaal mogelijk resultaat. Hierbij maken we gebruik van al onze ervaring en behaalde resultaten van de afgelopen jaren. Binnen Magento zijn er 37 transactionale e-mails welke niet eenvoudig aanpasbaar, meetbaar en opvolgbaar zijn binnen de webshop omgeving. Wanneer we deze mails zoals bijvoorbeeld de orderbevestiging vanuit Copernica gaan versturen, gaat er een wereld qua mogelijkheden voor je open.

Reviews (0)

Email Enzo has been reviewed 0 times.